Meny

3 retters meny

 

Forretter

  • Einebær gravet laks, servert på frisk salat, med honning og sennepsvinagrette.
     

  • Malaysisk skalldyrsuppe, med grillet laks
     

  • Kamskjell med blomkål pure og sprøstekt panchetta.

 

Hovedretter

  • Hjortemedaljonger med rotgrønnsaker, sellerirotpure og kremet soppsaus
     

  • Pannestekt torsk med sesongens rotgrønnsaker, søtpotet pure, spansk Chorizo.
     

  • Storfe indrefilet med rotgrønnsaker, jordskokkpure, gulrot coulis, urtebakte poteter og rødvinssaus

 

Desserter

  • Creme Brule med fruktsorbe
     

  • Sjokoladefondant med peanøtt panert iskrem og chili havsalt karamell saus
     

  • Sinful fudge brownie med bringebær sorbet

 

Pris per kuvert 3 retter:

Hjort 540,-

Storefe 495,-

Torsk 445,-

 

Fingermat buffet

 350,-

Spare Ribs

Inneholder: Laktose/melk
 

Bacon Dadler
 

Kylling Satay Spyd

Inneholder: Nøtter (peanøtter)
 

Vietnam Crispy Balls (Kylling)

Inneholder: Gluten/hvete, sesamfrø
 

Asian Hot Wings

Inneholder: Fisk, Soya, Hvete

Hot pink BBQ sliders med cheddar

Inneholder: Gluten, Egg, Melk/laktose

 

Urtebakte Poteter
 

Mango & Avocado Salsa
 

Coleslaw

Inneholder: Egg, Soya, Hvete
 

Middelhavsalat
 

Nystekt Focaccia

Inneholder: Gluten/Hvete
 

Aioli

Inneholder: Egg

 

Fingermat buffet med dessert 400,-

 

Gryteretter

Beef Bourguignon 280,- per person

Serveres med urte og hvitløksbakte poteter, middelhav salat og nystekt focaccia

Gluten ( hvete brød )

Chili con carne 250,- per person

Serveres med ris, middelhavsalat, rømmedressing og nystekt focaccia 

Gluten ( hvete brød )

Jegergryte med viltkjøtt 325,- per person

Serveres med potetmos, norske rotgrønnsaker, rørte tyttebær og nystekt focaccia

Laktose, gluten (hvete i brød) (kan inneholde soya*)

Indisk Curry 220,- per person

Serveres med ris, crispy salat mix, yoghurt dressing og nystekt  focaccia

Gluten (Hvete i brød)

Betingelser og info
Ved leie av selskapslokale tilkommer det ett servicegebyr, om ikke annet er avtalt. 

Servicegebyret inkluderer:

Klargjøring av lokalet,

Oppdekking av bord med hvite duker, linservietter, lysestaker og stearinlys, dekketøy og servise, påfyll av kaldt vann, projektor og lerret, musikkanlegg, vask etter endt arrangment. 

Priser 2019:

Bibliotek (8-24 personer) 1800,-

Blå Sal (20-80) 3000,-

Ved medbragt mat eller spesielle arrangement:

Bibliotek (8-24 personer) 4000,-

Blå Sal (20-80) 6000,-

Det er ikke tillat med medbrakt drikke.
Det gjelder både alkoholholdig drikke og mineralvann

2016 by Erlend Rihm

47 94 89 13