Vi åpner også opp alle dager for grupper på minimum 6 personer på både dag og kveldstid på forespørsel.

Meny Juni

À la carte

Forretter

Kremet fiskesuppe med torsk og reker

Laget på blåskjell- og krabbekraft

139,-

Pannestekte kamskjell med blomkål pure og sprøstekt Pancetta

149,-

Hovedrett

Hjortemedaljonger med sellerirotpure, kremet soppsaus og rotgrønnsaker

350,-

Desserter

Hvit sjokolade- og basilikum mousse,  med rabarbra- og bringebærcoulis

130,-


Sjokoladefondant med peanøtt panert iskrem og chili havsalt karamell saus

120,-

3 retters meny

559,-

Bar & uteservering snacks

Søtpotet fries med chili majones

49,-

Vietnam crispy balls med kylling, servert med honing og appelsin sweet chili

89,-

Sloppy BBQ brisket sandwich, servert med bistro fries og  valgfri dip

149,-

BBQ spareribs med bistro fries og coleslaw

179,-

"From the Louisiana bayou to the far east"

2016 by Erlend Rihm

47 94 89 13