Meny

Table d'hôte

Forretter

Honning og einebær gravet laks, servert på frisk salat, med sennepsvinagrette

Kremet fisk og skalldyrsuppe med torsk og reker

Kamskjell med blomkål pure og sprøstekt pancetta

 

Hovedretter

Hjortemedaljonger med rotgrønnsaker, sellerirotpure og kremet soppsaus
 

Pannestekt torsk med blomkål pure og spansk Chorizosalsa. 
 

Oksemedaljonger med glaserte beter, jordskokkpure og  rosmarin rødvinssaus

 (Alle retter serveres med sesongens urtestekte poteter på siden)

Desserter

 

Hvit sjokolademousse med basilikum, med rabarbra- og bringebærcoulis


Sjokoladefondant med peanøtt panert iskrem og chili havsalt karamell saus

 

Creme caramel med Cognackrem

 

Pris per kuvert 3 retter, ink brød og aioli ved ankomst:

Hjort 549,-

Okse 525,-

Torsk 465,-

Extra rett: Ostetallerken med lokale oster og tilbehør

145,-

Hvilerett: Champagnesorbet / Eple- og Calvadossorbet 

69,-

 

Vinpakker, drikkepakker og vinmeny klikk her

Husets anbefalte 3 retters:

Kremet fisk og skalldyrsuppe -  Hjort med soppsaus - Sjokoladefondant med peanøtt og karamell

549,-

Vi er stolte av å tilby kvalitetskjøtt og oster fra A. Idsøe i Stavanger, samt fisk og skalldyr fra Lerøy Delico!

Fingermat buffet

 365,-

Spare Ribs

Inneholder: Laktose/melk


Bacon Dadler


Kylling Satay Spyd

Inneholder: Nøtter (peanøtter)


Vietnam Crispy Balls (Kylling)

Inneholder: Gluten/hvete, sesamfrø


Asian Hot Wings

Inneholder: Fisk, Soya, Hvete

Grillet Creole scampi og laksefilet, marinert i chilli og hvitløk

Inneholder: Skalldyr, Smør/laktose

 

Urte- og hvitløksbakte Poteter


Mango & Avocado Salsa


Coleslaw

Inneholder: Egg, Soya, Hvete


Middelhavsalat


Nystekt Focaccia

Inneholder: Gluten/Hvete


Aioli

Inneholder: Egg

 

Fingermat buffet med dessert 420,-

 

​​

Gryteretter

Beef Bourguignon 280,- per person

Serveres med urte og hvitløksbakte poteter, middelhav salat og nystekt focaccia

Gluten ( hvete brød )

Chili con carne 240,- per person

Serveres med ris, middelhavsalat, rømmedressing og nystekt focaccia 

Gluten ( hvete brød )

Jegergryte med viltkjøtt 325,- per person

Serveres med potetmos, norske rotgrønnsaker, rørte tyttebær og nystekt focaccia

Laktose, gluten (hvete i brød) (kan inneholde soya*)

****

​​

Ved leie av selskapslokale tilkommer det ett klargjøringsgebyr, om ikke annet er avtalt. 

klargjøringsgebyr inkluderer:

Klargjøring av lokalet,

Oppdekking av bord med hvite duker, linservietter, lysestaker og stearinlys, dekketøy og servise, påfyll av kaldt vann, projektor og lerret, musikkanlegg, vask etter endt arrangment. 

Priser 2019:

Salong (6-10 personer) 500,-

Bibliotek (8-24 personer) 1800,-

Blå Sal (20-80 personer) 3000,-

Ved medbragt mat eller spesielle arrangement:

Bibliotek (8-24 personer) 4000,-

Blå Sal (20-80) 6000,-

Det er ikke tillat med medbrakt alkoholholdigdrikke.


Ved avbestilling av arrangement innen 48 timer før start, kan avbestillingsgebyr på 5% av anslått salg forekomme

Lokalene kan disponeres til kl 02:00, om ikke annet avtales. 

Kaker, blomster og annen snack/pynt kan leveres inntil 48 timer før arrangement start. Dette vil da bli oppbevart på egnet måte

Ved medbragte kaker, tilkommer er servicegebyr på 30,- per gjest, for oppbevaring av kaker, leie av kakefat og spader, klargjøring og rydding. 
65,- kr inkludert kaffebuffet m. påfyll + te, melk og sukker

Tydelig berusede personer vil bli nektet adgang til lokalene, vi påroper oss retten til å nekte gjester adgang til lokalene etter en skjønnsmessig vurdering.

2016 by Erlend Rihm

47 94 89 13