Julebord 2019

Vi har bred erfaring i arrangering av julebord, og ønsker dere hjertelig velkommen til årets julebord hos oss.

Vi har satt opp to forskjellige julebord pakkeløsninger for 2019. Detter er våres mest populære pakkeløsninger. 

Skulle dere ha ønske om andre løsninger eller pakkepriser, ta kontakt med oss på mail eller kontaktskjema.

Pakke 1

Middag

Forrett:
Kremet fisk og skalldyrsuppe med torsk og reker

Hovedrett:

Hjortemedaljonger med kremet soppsaus og sellerirot pure
Serveres med glasserte rotgrønnsaker og urtebakte poteter

Dessert: 

Hvit sjokolade- og basilikum mousse drasjert med belgisk mørk sjokolade og bringebær coulis

Drikke

Velkommstdrink

Cava Brut nature

(En tørr cava som serveres ved ankomst. Perfekt som en "mingledrink" før deres setter dere til bords) 

Hvitvin - Forrett

Perelada Blanc Pescador

(En frisk, tørr og perlende hvitvin fra Spania, med hint av sitrus. Perfekt til sjømat) 

Rødvin - Hovedrett

Rødvin Paul Jaboulet Crôzes Hermitage Les Jalets

( En fantastisk Crôzes Hermitage fra Nord-rôhne i Frankrike. Fyldig og kryddret, med elegante toner av mørke skogsbær)

Kaffe med avec (Ett utvalg av Cognac, Baileys og kaffelikør

1000,- Per person per kuvert

Pakke 2

Fingermat og tapas buffet

Spare Ribs

Inneholder: Laktose/melk


Mini tacos med bulled beef og syltet rødløk

Inneholder: Hvete-Gluten


Kylling Satay Spyd

Inneholder: Nøtter (peanøtter)


Vietnam Crispy Balls (Kylling)

Inneholder: Gluten/hvete, sesamfrø


Asian Hot Wings

Inneholder: Fisk, Soya, Hvete-Gluten

Grillet Creole scampi og laksefilet, marinert i chilli og hvitløk

Inneholder: Skalldyr, Smør/laktose

 

Urte- og hvitløksbakte Poteter


Mango & Avocado Salsa


Coleslaw

Inneholder: Egg, Soya, Hvete-Gluten


Middelhavsalat


Nystekt Focaccia

Inneholder: Gluten/Hvete


Aioli

Inneholder: Egg

Drikke

1 stk Velkomst drink

Husets cava

1 stk Husets hvitvin eller rødvin til hovedrett

Kaffebuffet

 

​560,- per person per kuvert

620,- per person ink dessert
(Sjokoladefondant med peanøtt panert iskrem og chili havsalt karamell saus)

2016 by Erlend Rihm

47 94 89 13