Tapas og fingermat buffet

2018

Stor meny 450,-

Forrett:

Louisiana skalldyr suppe med krepsehaler og reker

Hoverdrett:

Middelhavssalat

Grønn aioli

Crispy bacon bombas med appelsin honning & chili

Hel grillet laksefilet med honning og ingefær

Crispy scampi spyd med sweet chili saus

Kylling satay spyd med thai peanøtt saus

Buffalo hotwings med sweet n spicy sriracha lime saus

Dadler svøpt i bacon

Urte & hvitløks bakte poteter

Nystekt Foccacia

Frisk frukt

Dessert:

Velg mellom

Sjokolade fondant med dagens sorbet​

Pannacotta toppet med friske bær og dagens culis

Creme Brulee med dagens sorbet

*Ink påfyll - All you can eat buffet 600,-

...

 

Medium 350,-

Middelhavssalat

Grønn aioli

Crispy bacon bombas med appelsin honning & chili

Hel grillet laksefilet med honning og ingefær

Crispy scampi spyd med sweet chili saus

Kylling satay spyd med thai peanøtt saus

Buffalo hotwings med sweet n spicy sriracha lime saus

Dadler svøpt i bacon

Urte & hvitløks bakte poteter

Nystekt Foccacia

Frisk frukt

*Ink påfyll - All you can eat buffet 500,-

 

Prisene er satt opp med forbehold at alle gjester velger samme meny.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i menyene, etter tilgjengelighet av råvarer. 

 

Leie av lokale ink. Kuvert, oppdekking, klargjøring og nedvask.

Blå sal

3000,-

 

Bibliotek
1800,-

2016 by Erlend Rihm

47 94 89 13